Stiinta & Tehnologie

#selfie supradimensionat #giga selfie #selfie

Selfie de la sute de metri departare

O agentie de turism din Australia le ofera acum turistilor sai selfie-uri impresionante, facute de la sute de metri departare cu ajutorul unor camere amplasate in puncte strategice.

Serviciul de selfie supradimensionat a fost conceput de australieni pentru a atrage turistii japonezi, care sunt recunoscuti pentru pasiunea lor pentru fotografii.

„Campania GIGA Selfie va creste notorietatea Australiei in randul japonezilor prin fotografiile facute de acestia”, declara John O’Sullivan, directorul agentiei de turism Tourism Australia.

Pentru a beneficia de un „GIGA Selfie”, turistii trebuie sa foloseasca o aplicatie care activeaza camera aflata in departare. Apoi, acestia pot descarca un videoclip care porneste ca fiind un cadru apropiat, dar care se extinde pentru a dezvalui peisajul din jur.

Primele puncte cheie din care pot fi facute astfel de fotografii au fost stabilite in orasul Gold Coast din statul australian Queensland, de unde turistii vor putea folosi aplicatia incepand cu data de 5 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea