Stiinta & Tehnologie

Se lucreaza la un nou Motorola RAZR

Compania americana Motorola ar putea sa pregateasca un alt terminal. Site-urile dedicate telefoanelor mobile scriu deja despre un nou model din seria RAZR.

In afara de Alexander, care ar putea fi numit Motorola ZN12, compania pregateste un telefon cu numele de cod Ruby. Mai mult ca sigur ca terminalul va fi un RAZR3 V.

Detalii tehnice

Asemenea seriei RAZR 2 V9 de la Motorola, noua colectie de telefoane mobile va avea carcasa metalica, iar ecranul extern vine cu sase butoane tactile care vor desemna diferite shortcut-uri pentru accesarea mai rapida a anumitor aplicatii.

Pe langa aceste detalii, din lista de specificatii tehnice ale lui Motorola RAZR 3 nu va lipsi nici camera foto de 5 megapixeli cu autofocus si flash LED. Mai mult ca sigur ca CMOS-ul va sta sub brand-ul Kodak, companie cu care Motorola a semnat recent un parteneriat strategic .

Ceva si mai interesant

Modelele din aceasta serie ar putea rula sistemul de operare Symbian UIQ platforma 3.3. Mai mult decat atat, RAZR 3 va cuprinde telefoane din toate gamele, clamshell -uri, candybar-uri si slidere. Pana acum Motorola avea in portofoliu telefoane care functionau cu ajutorul Linux-ului.

In acest caz Ruby va avea si el Symbian. Totodata, terminalului nu ii va lipsi receptorul GPS, conectivitate 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Daca telefonul va avea GPS putem deduce faptul ca va avea si un ecran ceva mai generos, probabil de 2,4 inch sau mai mare.

Primul telefon din seria RAZR3 este asteptat sa fie anuntat in prima parte a anunului 2009.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea