Stiinta & Tehnologie

#telefon mobile #iphone #apple #ipod touch #return to mysterious island

Se lucreaza la Return To Mysterious Island pentru iPhone

Compania Chillingo si studiourile Tetraedge Inc. din Franta vor lansa return to mysterious island pentru telefoanele iPhone si playerele muzicale iPod Touch.

Anuntul a fost facut in cadrul-ul show-ului Game Developers Conference (GDC) care are loc in prezent in San Francisco.

Povestea jocului

Actiunea din Return To Mysterious Island se invarte in jurul Minei, o tanara care se plimba prin lume in diferite expeditii. Dar intr-una din calatoriile ei este prinsa intr-o furtuna puternica si esueaza pe o tarmul unei insule izolate.

Tanara incepe sa explorere locurile si descopera ca desi aparent aceasta parea pustie, lucrurile sunt mult mai ciudate. Mina descopera artefacte , locuinte si tehnologii lasate in urma de cei care odata au trait pe insula.

"Nu exista o regula exacta de joc sau o linie a povestii fixa. Return To Mysterious Island este foarte diferit de jocurile normale si asta pentru ca lasa fiecare utilizator posibilitatea de a creea alt sfarsit"
, a declarat Franck Devisme, CEO la Tetraedge Inc.

Alte detalii

Return To Mysterious Island a fost deja lansat pentru dispozitivele mobile care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si Symbian. Noua versiunea este adaptarea titlului la dispozitivele Apple.

Mai mult, jocul este unul din cele mai de succes titluri disponibile pentru sistemele desktop (PC). Return To Mysterious Island nu a fost inca lansat oficial, dar se asteapta sa fie disponibil pentru download in magazinul online App Store foarte curand. Pretul nu a fost nici el anuntat de producator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea