Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #ipod touch #apple #iphone #karmastar

Se lucreaza la jocul KarmaStar pentru iPhone

Majesco Entertainment, unul din cei mai mari distribuitori de jocuri pentru console, a lansat cateva imagini din noul joc la care lucreaza.

KarmaStar va fi destinat atat telefoanelor Apple iPhone, cat si dispozitivelor iPod Touch .

Despre joc

KarmaStar este un joc de strategie. Utilizatorul va trebuie sa isi aleaga un personaj virtual ca dupa aceea sa-l ingrijeasca in toate easpectele posibile, sanatate, stare mintala, relatiile cu oamenii, iubire si bani.

Fiecare pas pe care personajul virtual il face trebuie sa ii dezvolte cele cinci aspecte. Totodata, incercarile prin care personajul trebuie sa treaca nu vor dura mai mult de 10 minute. Astfel utilizatorul va trebuie sa isi aleaga bine strategia de lupta.

Existenta umana


Asemenea vietii reale, jucatorul va trebui sa fie atent la relatiile pe care personajul sau virtual le are cu altii. Totodata, va trebui sa construiasca din timp trasaturile caracteristice ale personajului.

Prin conexiunea Wi-Fi, KarmaStar poate fi jucat de trei persoane. Titlul se va lansa oficial in luna martie a lui 2009 si poate fi achizitionat din magazinul online Apple, App Store . Din pacate compania producatoare nu a facut inca public pretul lui KarmaStar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea