Stiinta & Tehnologie

#apple #ipod touch #iphone #boardgame #joc de societate #spinbottle games #zooloretto

Se lanseaza Zooloretto pentru iPhone

si unul din cei mai cunoscuti dezvoltatori de jocuri pentru mobile din Germania, SpinBottle Games , au anuntat lansarea unei noi aplicatii pentru , este un adaptat unei platforme electronice.

Actiunea din Zooloretto


Utilizatorul va trebuie sa intre in pielea unui ingrijitor al unei gradini zoologice care trebuie sa isi aranjeze animalele in custi in asa fel incat sa atraga in fiecare zi destui vizitatori.

Trebuie sa fie atent la nevoile animalelor. Mutate prea mult acestea se pot imbolnavi. Miscarile din Zooloretto trebuie planificate dinainte pentru ca o zi de munca sa dea roadele dorite. Verifica intotdeauna numarul de animale de care dispui pentru a nu fi penalizat in caz ca le lasi neingrijite. Pentru aceste situatii, gradina zoologica poate fi extinsa.

"Este minunat sa vezi un joc castigator in magazinul Apple. au facut o treaba excelenta atunci cand au adaptat jocul la iPhone si iPod Touch , folosindu-se din plin de capacitatile celor doua platforme", a declarat Chris Byatte, fondatorul si directorul Chillingo .
 
Adaptare

Jocul pentru iPhone este o adaptare a unui joc de societate creat de catre Michael Schacht si lansat pe piata de catre compania Abacus Spiele. Pana in prezent, Zooloretto a primit o serie de premii. Numai in 2007 a castigat titlul de "Jocul anului" in Germania si Japonia si Golden Geek Awards la categoria "Jocuri pentru familie si copii".

In anul 2008, Zooloretto a ajuns sa fie nominalizat in categoria "Jocul anului" in Finlanda si Statele Unite ale Americii. Versiunea pentru iPhone si iPod Touch poate fi descarcata online pentru suma de 4,99 USD, aproximativ 15 RON, din magazinul iTunes. 

Demonstratie pe iPhone cu Zooloretto

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea