Stiinta & Tehnologie

#multiplayer #mmorpg #joc #pc #telefon mobil #world of dragons

Se lanseaza World of Dragons pentru mobile

LemonQuest, unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri din Spania pentru platformele mobile anunta lansarea unui nou joc.

world of dragons va fi disponibil atat pentru telefoanele mobile cat si pentru sistemele PC.

Povestea jocului

World of Dragons spune povestea tinutului Iglion, care a fost cotropit de un dragon negru. Cel care s-a ridicat impotriva creaturii a fost tanarul Adair. Aceasta adunat toate rasele din Iglion, oamenii, elfii, dark elfii si orcii, pentru a lupta impotriva raului.

Pentru a distruge dragonul, Adair a folosit o amuleta magica cu patru pietre sacre. Totusi, pentru a invinge inamicul, Adair a murit. Pentru a pastra dragonul inchis in amuleta, cele patru rase au impartit pietrele sacre intre ei. Dar Pirlara, o fiinta umana, doreste trezirea dragonului. Ceremonia pe care aceasta a pregatit-o provoaca o serie de calamitati in Iglion, iar misiunea ta este de al opri pe Pirlara. Va trebui sa convigi sefii triburilor altor rase sa iti dea pietrele sacre pentru a folosi singura arma capabila sa il infranga pe dragonul negru care a fost trezit.

Multiplayer online pe mobil

World of Dragons este un joc MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game), dar este primul joc care sa vina cu un asemenea suport, pentru ca jocul poate fi accesat atat de pe computerul de acasa, cat si de pe telefonul mobil.

Elementele de baza ale jocului sunt cele clasice RPG unde fiecare jucator poate sa isi creeze un personaj propriu. Ai la dispozitie patru rase (fiinta umana, elf , orc, si dark elf) si sase profesii diferite. Totodata, mai exista posibilitatea folosirii a peste 10.000 de obiecte si a juca peste 1000 de misiuni.

World of Dragons poate fi descarcat de pe site-ul oficial dedicat jocului, in versiunea pentru mobil si PC (disponibila de la mijlocul lunii iulie). Jocul este gratuit si este nevoie de conexiune la internet pentru a fi jucat. Pentru a descarca jocul mai ai nevoie de un cont personal pe site.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea