Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #apple #iphone #who wants to be a millionaire

Se lanseaza "Who Wants To Be A Millionaire?" pe iPhone

CapCom, dezvoltator de continut pentru dispozitivele mobile a anuntat lansarea lui Who Wants To Be A Millionaire ? pe iPhone si dispozitivele iPod Touch.

Compania Glu Mobile Inc. si 2waytraffic International sunt "vinovatii" pentru originalul "Who Wants To Be A Millionaire?" care exista deja pe piata de telefoane mobile.

De la origini

Show-ul televizat "Who Wants To Be A Millionaire?" este cunoscut deja tuturor, trecand prin multe tari, iar varianta pentru telefoane mobile e la fel de raspandita.

In schimb, Glu Mobile Inc. sunt cei care au facut acest joc celebru, avand ca parteneri unii dintre cei mai de seama dezvoltatori de jocuri, precum Atari, Activision, Konami, PlayFirst, Gameloft, SEGA, Sony sau Warner Bros.

Cu restrictii

Pana acum, jocul a fost facut disponibil pentru China, Chile, Orinetul Mijlociu si Venezuela, dar cu aceasta extinderea facuta de Glu Mobile, jocul este acum de gasit si in Europa.

"Acesta este cel mai bun joc de Who Wants To Be A Millionaire? pentru dispozitivele mobile. grafica este exceptionala. In plus aceasta versiune are un stil de joc mult mai avansat si sigur va multumi toti utilizatorii", a declarat Midori Yuasa, presedintele Capcom Interactive.

Jocul are 900 de intrebari la care utilizatorul trebuie sa raspunda pentru a casti puncte. Fiecare partida de joc are 15 intrebari consecutive. Jocul poate fi descarcat de pe site-ul oficial al producatorului sau din magazinul online Apple, AppStore. Pretul lui Who Wants To Be A Millionaire? nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea