Stiinta & Tehnologie

#iphone 3g s #iphone 3g #apple #iphone #nava #corabie #pirat #tradewinds 2 #joc mobile

Se lanseaza Tradewinds 2 pentru iPhone

Handmark si Sandlot Games, doi dintre cei mai mari producatori de jocuri casual pentru PC si Mac anunta lansarea unui nou joc pentru iPhone.

Tradewinds 2 face parte din franciza cu acelasi nume, iar jocul este compatibil atat cu modelel vechi de iPhone, cat si cu noul iPhone 3GS si playerele muzicale iPod Touch .

Cum sa fii un marinar

In Tradewinds 2 jucatorul va intra in pielea unui marinar care traieste pe o corabie . Acesta va trebuie sa apere echipajul si nava de pirati si sa le fure toate comorile sau poate sa aleaga calea "cuminte" unde face simplu schimb de marfuri, adunand mai greu, dar cinstit avere. "Handmark au facut din nou o treaba foarte buna si inca un joc Sandlot a reusit sa ajunga pe iPhone. Suntem foarte mandrii de Tradewinds 2 si credem ca userii din toata lumea se vor bucura de acest joc. Este unic, dar are legatura cu intreaga serie", a declarat Daniel Bernstein, CEO-ul Sandlot Games.

Stilul de joc este simplu si usor de invatat. Fiind dedicat unui terminal cu ecran tactil, Tradewinds 2 se va folosi atat de accelerometrul si senzorii de miscare, cat si de reactia tactila a display-ul de iPhone sau iPod Touch.

Alte detalii

Ca in seriile anterioare ale jocului, utilizatorul are la dispozitie cinci personaje standard, eroii francizei Tradewinds sau pot sa isi creeze un personaj propriu prin motorul dedicat din joc. Tradewinds 2 este disponibil pentru download in magazinul online Apple App Store si costa 4,99 USD, adica in jur de 15 RON.

"Speram ca titlul sa aiba aceelasi succes ca si Glyph sau Westward. Franciza este una cu renume in industrie si credeam ca isi va castiga locul cuvenit in magazinul Apple"
, a declarat Cassidy Lackey, vicepresedinte al Handmark Studios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea