Stiinta & Tehnologie

#smack boxing #iphone #apple #joc #telefon mobil

Se lanseaza Smack Boxing pentru iPhone

Pentru a sarbatori cele 100.000 de achizitii ale lui Smack Boxing , WIT Entertainment si Full Control, vor scadea pretul jocului la 6,5 RON timp de 48 de ore.

Titlul este unul din cele mai de succes jocuri ale celor doua companii suedeze.

In versiune Lite si Premium

In prezent, Smack Boxing este disponibil in doua variante, cea Lite si Premium. In cea Lite, utilizatorul are parte de doar 3 adversari si poate juca doar in modul "easy". Nu se stie daca aceasta versiunea este gratuita sau costa doar mai putin decat cea Premium.

Smack Boxing Premium este un joc mult mai complex.  Utilizatorul are la dispozitie mai multi adversari si opt personaje pe care trebuie sa le descopere. Modurile de joc se diversifica si ele, acum utilizatorul avand la dispozitie easy, medium, hard si insane .

Umor si bataie


Jocul a fost conceput pentru a deveni un mod de a calma nervii oamenilor, producatorii spun ca este unul din cele mai haioase jocuri de box. Smack Boxing este disponibil numai pentru telefoanele Apple iPhone.

Pentru a controla personajele din joc, utilizatorul se va folosi de accelerometrul si ecranul tactil ale dispozitivului. Jocul in cele doua variante poate fi achizitionat din magazinul online Apple, iTunes.

Demonstratie pe iPhone pentru jocul Smack Boxing

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea