Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Nokia 8800 Arte de aur

Pentru ca nu se putea altfel, iar moda de a scoate telefoane mai vechi in alte culori continua, Nokia face si ea o noua miscare in acest sens.

Astfel ca finlandezii au anuntat de curand o noua versiunea a lui Nokia 8800 Arte... placat cu aur. Daca nu ti-ai dat seama inca, asta inseamna clar ca telefonul va costa mai mult decat inainte.

Luxul tot lux ramane

Originalul Nokia Arte s-a lansat in luna noiembrie a anului 2007, a fost si inca e, un terminal care apartine mai mult gamei de lux chiar daca nu poate sa concureze cu marci ca Mobiado sau Vertu .

Noua "versiun" a telefonului nu difera cu nimic fata de original din punct de vedere a specificatiilor tehnice. Telefonul masoara tot 109 x 45,6 x 14,6 mm si cantareste 150 de grame si are ecran OLED de 2 inchi cu 16 milioane de culori si rezolutie de 240 x 320 pixels.


Telefonul are memorie de 1 GB, dar nu are slot de card microSD in caz ca ai nevoie de o extindere de memorie si dispune de conectivitate GPRS si EDGE. Transferul de date se face prin USB sau Bluetooth.

Neschimbat din punct de vedere tehnic

La fel ca originalul, Arte de aur are o camera de 3,15 megapixeli cu autofocus si poate sa faca poze de o rezolutie maxima de 2048 x 1536 pixeli. Media player -ul incorporat suporta fisiere audio MP3, AAC si eAA.

Dupa cum am spus si mai devreme singura dinferenta dintre cele doua ramane "carcasa" telefonului care acum este placata cu aur de 24 de carate si 40 diamante sintetice de clasa AAA.

Terminalul se va lansa pe data de 1 mai in Europa, deci nu vom astepta prea mult dupa el, dar daca esti interesat sa-l cumperi trebuie sa scoti din buzunar suma de 995 de dolari.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea