Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Nicky Boom pentru telefoanele mobile

Sunt anumite lucruri in viata care aduc inapoi amintiri frumoase. Unul dintre aceste lucruri sunt si jocurile video, chiar daca aceasta regula nu este valabila pentru fiecare dintre noi.

Iata ca printre cei care ne ajuta in aceste "demersuri" se numara si DotEmu, o companie nou fondata a carui scop este sa readuca la viata jocuri video vechi, adica "clasicele" reinnoite si gata pentru dispozitivele de acum, inclusiv cele mobile.

Primul pe lista

Primul joc care va aparea pe piata este Nicky Boom ce va fi dedica smartphone-urilor. Acest nume nu iti spune nimic? Daca nu stiai, jocul a fost lansat prima data in anul 1992 si era disponibil pentru PC-uri si consolele Commodore Amiga si Atari ST. Si uite asa s-a ajuns la momentul in care DotEmu a inhatat licentele de la dezvoltatorii originali ai jocului, compania Microds.

Acum ca aceste detalii sunt clarificate este momentul sa trecem mai departe la descrierea mai ampla a jocului. Actiunea din Nicky Boom se invarte in jurul acestui personaj care trebuie sa isi salveze bunicul de Zoldrane. Ca jucator va trebui sa scapi din capcane , sa descoperi pasaje secrete si sa folosesti toate obiectele care le gasesti pentru ati imbunatati scorul pe parcursul intregului joc.

S-a dat startul

Xavier Liard, CEO-ul companiei DotEmu declara: "Suntem bucurosi ca am putut readuce la viata acest joc care va fi destinat dispozitivelor mobile, mai ales pentru ca unii isi vor aminti cu placere de Nicky. Jocul original a fost adaptat amanuntit, dar cu anumite schimbari care nu vor face decat sa aduca mai multi fani lui Nicky."

Roch Roustan, Managing Director al companiei Microds adauga: "Ne bucura faptul ca licenta a ajuns in mainile celor de la DotEmu, mai ales dupa ce am vazut rezultatul final care ne incanta. Ce au reusit ei sa faca se potriveste perfect cu viziunea noastra de creatie."

Nicky Boom este disponibil pentru descarcat de pe internet prin intermediul site-ului oficial al jocului, www.nickyboom.com. Daca nu esti sigur ca vrei sa dia bani pe el, incearca mai intai versiunea online la aceeasi adresa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea