Stiinta & Tehnologie

#joc mobile #hellfire #ipod touch #iphone

Se lanseaza Hellfire pentru iPhone

Handmark si Pazzazz Games, doi dintre cei mai mari dezvoltatori globali de jocuri pentru dispozitivele mobile anunta lansarea unui nou joc pentru iPhone.

Hellfire este un joc captivant in care utilizatorul trebuie sa manuiasca elicoptere .

Elibereaza ostatici

Hellfire a fost creat de echipa de la Pazzazz Games si distribuit de cei de la handmark. Pentru manuirea lui Hellfire, jucatorul va trebuie sa se foloseasca de ecranul tactil al iPhone-ului. Totodata, utilizatorul are la dispozitie si accelerometrul din dotarea lui.

Jucatorul poate alege dintre mai multe elicoptere care pot fi echipate cu o serie de arme. Misiunea este de a invinge inamicul si de a salva prizonierii. Hellfire dispune de 16 locuri diferite pentru misiuni si patru etape de dificultate.

Alte jocuri de succes


Handmark au fost cei care au lansat si titlul GTS World Racing, unul dintre cele mai de succes jocuri de curse de masini pentru iPhone.

"Atunci cand am lansat GTS World Racing pentru iPhone si iPod Touch nu ne-a venit sa credem cat de indragit a fost acel joc. Hellfire are o actiune si un stil de joc fantastic, iar faptul ca este disponibil pentru iPhone il face si mai bun", a declarat Cassidy Lackey, vicepresedinte la Handmark Studios.

Hellfire poate fi descarcat din magazinul online App Store pentru pretul de 16 RON.  Jocul este disponibil atat pentru iPhone cat si pentru dispozitivele iPod Touch.

Demonstratie de joc cu Hellfire pe iPhone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea