Stiinta & Tehnologie

#video-game #joc video #joc #secret lab #tiki bar tv #day of the tiki #pc #mac #iphone #apple

Se lanseaza Day of the Tiki pentru iPhone

Tiki Bar TV si Secret Lab si-au unit fortele pentru a lansa Day of the Tiki , pentru iPhone.

Cele doua companii fac jocul compatibil atat cu terminalele Apple, cat si cu sistemele Mac si PC .

Actiunea jocului

Jocul ii va avea eroi pe Doctor Tiki, Johnny Johnny si Lala, care sunt de fapt si protagonistii serialelor de comedie pe care Tiki Bar TV le transmite pe internet. Cei trei trec printr-o serie de aventuri, darr acestea sunt expuse intr-un mod comic.

"Se intampla multe lucruri la Tiki Bar. In acest moment combinam puterea serialelor video cu distractia pe care un joc o produce si vom numi acest gen... joc-video. Gamerii vor aprecia faptul ca pot sa il faca pe Johnny Johnny papusa lor si-l arunca vor in fata pericolului", a declarat Jeff Macpherson, interpretul lui Doctor Tiki din serialul de comedie.

In prezent jocul este in lucru. Acesta va fi lansat oficial in vara anului 2009 si va putea fi descarcat contra unei sume de bani de pe site-ul oficial al producatorilor sau prin magazinul online Apple, iTunes. Pretul jocului nu a fost dat publicitatii.

Primul episod

Asemenea altor titluri pentru iPhone, Tiki Bar TV si Secret Lab vor lansa jocul in mai multe capitole. Primul episod se numeste Day of the Tiki si va fi o platforma 3D care a fost initial folosita pentru sistemele PC si Mac. Aceasta va fi adaptata pentru iPhone.

"Proiectul este perfect pentru Secret Lab. Ne ocupam de jocurilor noastre cu aceelasi umor pe care Tiki Bar TV il arata in comediile lor. Suntem fericiti ca avem parte de un asemenea parteneriat", a declarat Paris Buttfield-Addison, producator la studiourile Secret Lab.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea