Stiinta & Tehnologie

#mobile #joc #blend the noss #ipod touch #apple #iphone

Se lanseaza Blend the Boss pentru iPhone

I-play lanseaza Blend the Boss pentru terminalul Apple si dispozitivele iPod Touch .

Prin urmare, unul din cele mai celebre jocuri flash disponibile pe internet, devine aplicatie pentru iPhone.

Joe Cartoon

Cel care a facut celebru jocul Blend the Boss este detinatorul site-ului Joe Cartoon care a dezvoltat o serie de jocuri flash care sa distreze utilizatorul, dar care sa reduca si din stresul acumulat in timpul orelor de servici.

Cu versiunea pentru iPhone, utilizatorii au sansa sa isi verse amarul pe cine doresc ei. Jocul da posibilitatea incarcarii de poze reale care sa fie facute bucati intr-un blender . Blend the Boss este de fapt o continuare a unui alt joc care a avut un succes mare si care se numeste Frog in a Blender. Versiunea flash de la care a pornit tot a fost una dintre cele mai de succes campanii virale pe internet, adunand in continuare un numar mare de utilizatori.

Cum joci

Actiunea din Blend the Boss este foarte simpla, dar si foarte comica. Ai la dispozitie un blender si o catapulta. Va trebui sa vanezi o rata care va contrabalansa catapulta si il va arunca pe sef in blender.

Daca acesta se tine de marginile blenderului va trebuie sa scuturi dispozitivul pentru al rasturna inautru. Daca frustrarea nu s-a dus cu macinarea sefului, utilizatorul poate sa isi verse nervii pe colegi, vecinii rautaciosi sau alte persoane sacaitoare.

Blend the Boss este disponibil in magazinul Apple, App Store si poate fi descarcat pentru suma de 0,79 euro, adica in jur de  3 RON. Jocul este compatibil si cu noua versiunea de iPhone, modelul 3GS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea