Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Alcatel OT-E227 Butterfly

Despre Alcatel nu s-a mai auzit nimic de multi ani, dar in ciuda acestui fapt compania a continuat sa lanseze telefoane mobile pe piata.

Si iata ca a venit momentul unei noi lansari si anume a telefonului Alcatel OT-E227 Butterfly , care este de fapt o "schimbare la fata" a unui model mai vechi, lansat in urma cu aproape un an de cei de la Alcatel.

... Din 2007

Modelul original Alcatel OT-E227 s-a lansat pe piata de telefoane mobile in luna februarie a anului 2007. Atunci terminalul costa doar 9,99 lire sterline si venea in trei variante de culori: Fuchsia, glossy black (negru) si metallic rose (rosu metalic).

De atunci lucrurile nu s-au schimbat mult, iar noul Alcatel OT-E227 Butterfly sta sa se lanseze in Anglia, la acelasi pret de 9,99 lire sterline, prin operatorul de telefonie mobila Orange, dar intr-o culoare noua: roz cu diferite modele de fluturi desenate pe carcasa lui.

Creier de "fluturas"

Bineinteles ca specificatiile tehnice ale acestui telefon nu s-au schimbat de-a lungul timpului. Prin urmare, Alcatel OT-E227 Butterfly este un clamshell care masoara 87 x 45 x 21 mm si cantareste 70 de grame. Terminalul are ecran de 1,5 inch cu rezolutie de 128 x 128 pixeli si 65.000 de culori si nu dispune de nici un fel de conectivitate, nici macar de cea Bluetooth.

Singurul atuu al acestui telefon poate fi considerat look-ul si bateria care in mod Stand-by rezista pana la 325 de ore si pana la 10 ore de convorbiri. Telefonul este foarte ieftin, iar momentan se lanseaza doar in Anglia. Doritorii il pot procura prin Orange-ul de acolo.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea