Stiinta & Tehnologie

#itunes #sistem de operare #apple #iphone

Se anunta un nou sistem de operare pentru iPhone

Compania americana Apple va anunta in curand cel mai nou sistem de operare pentru terminalul iPhone.

Noul software se numeste iPhone 3.0 si se zvoneste ca ar veni cu anumite imbunatatiri pe care fanii le asteptau.

Pe 17 martie

Compania Apple va tine o conferinta de presa ce va avea loc pe data de 17 martie 2009, in cadrul careia americanii vor  anunta lansarea noului sistem de operare pentru celebrul iPhone.

In mare, interfata iPhone -ului va ramane asemanatoare, dar utilizatorul va avea la indemana o serie de noi functii pe care terminalul nu le suporta pana in prezent.

Detalii nu sunt inca clare, dar se pare ca noul sistem de operare va suporta operatiuni de copy/paste, iar utilizatorul va folosi doua degete pentru a selecta textul si pentru a-l copia.

Alte update-uri

Speculatiile despre noul software Apple nu se opresc aici. Un alt aspect important este faptul ca noul sistem va suporta trimiterea de mesaje MMS , lucru pe care nici versiunea 3G a iPhone-ului nu a reusit sa o faca.

Se mai crede ca iPhone 3.0 va aduce cu el o varianta finalizata a podmaps-urilor si ca Apple isi innoieste si programul proprietar de redare de muzica, iTunes, imbunatatindu-i performantele si securitatea.

In prezent nici unul din zvonurile legate de noul sistem de operare nu au fost confirmate. iPhone 3.0 vine la cateva saptamani dupa ce compania rivala Microsoft anunta o noua versiune a propriul sistem de operare pentru mobile, Windows Mobile 6.5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea