Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #ipad #ios8 #schimbari apple

Schimbare la fata pentru dispozitivele Apple. Vezi ce modificari va face iOS8!

Zi importanta pentru posesorii de Mac-uri, iPhone-uri si iPad-uri. Conducerea companiei Apple va prezenta astazi, de la ora 10:00, noul software care va rula pe dispozitivele produse de companie. iOS 8 si OS X10.10 vor fi prezentate publicului pentru prima data.

Vor mai trece luni bune pana cand utilizatorii produselor Apple vor beneficia de aceste programe, insa toti pasionatii de tehnologie asteapta cu sufletul la gura sa vada ce va aduce nou iOS 8. Zvonurile indica o schimbare majora a programului care ruleaza pe smartphone.

Indiciile sugereaza ca iOS 8 va accentua sistemul de monitorizare a unor functii ale organismului: nivel de hidratare, puls, pasii parcursi, nivelul caloric si glicemia. Hartile globale incluse pe dispozitive inca din 2012 vor fi de asemenea updatate in iOS 8, iar ecranul iPad-ului va fi impartit in doua, pentru a permite efectuarea a doua aplicatii simultan.

Siri, asistentul vocal inclus in versiunile iOS de pana acum, va primi cateva imbunatatiri, inspirate si de versiunea Cortana lansata de Microsoft. Astfel, Siri iti va oferi anumite date fara a mai astepta ca tu sa le soliciti!

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea