Stiinta & Tehnologie

#dacia sandero #export #rusia

Sandero in Rusia de la anul

Romania va exporta urmasul Loganului in Rusia din a doua jumatate a anului 2009, urmand ca modelul sa fie fabricat si la Moscova.

Renault va comercializa modelul Sandero in Rusia din a doua jumatate a anului 2009, autovehiculele fiind initial importate din Romania, iar ulterior produse la fabrica Avtoframos din Moscova, unde este fabricat deja si modelul Logan, transmite RIA Novosti, citata de MEDIAFAX.

Sandero este construit pe platforma nissan , care sta si la baza modelului Logan, automobilul fiind disponibil atat cu motor pe benzina , cat si diesel.

Sub marca Dacia, Sandero este produs doar la uzina de la Mioveni, urmand ca din 2009 sa fie fabricat si la Somaca, in apropiere de Casablanca , Maroc.

Sandero va fi produs de asemenea sub marca Renault in Columbia, la sfarsitul acestui an, si in Africa de Sud si Rusia din 2009.

Tot sub brand Renault, modelul a inceput sa fie comercializat si produs in Brazilia, la sfarsitul anului trecut.

Avtoframos a fost infiintata in 1998, iar in 2009 capacitatea anuala de productie se va dubla la 160.000 de unitati. Fabrica va continua sa asambleze modele Logan si dupa lansarea productiei Sandero.

In 2007, Renault a comercializat in Rusia 101.200 de automobile, iar modelul Logan este printre cele mai populare masini straine de pe piata ruseasca .

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea