Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #walkman #concept #san x-1000

San X-1000, noua idee pentru un Sony Ericsson Walkman

Utilizatorii forumului Esato , site dedicat fanilor Sony Ericsson , au pus la cale inca un concept de telefon mobil.

Modelul San X-1000 este un prototip gandit de user-ul cu numele de WhiteEye. Aceasta a conceput pana si motto-ul de lansare a lui San X-1000: "Design to entertain. Made to Touch".

Familia muzicala

Telefonul Sony Ericsson San X-1000 este un terminal muzical care ar face parte din gama de telefoane muzicale Walkman ale companiei. In plus aceasta ar fi un dispozitiv care ar rula sistemul de operare al celor de la Google, Android.

Inspiratia lui WhiteEye, vine de la player-ul audio/video Walkman X-1000 care a fost lansat in cadrul show-ului CES 2009 . Terminalul ar fi disponibil in mai multe culori si are D-pad tactil, asemenea suprafetei telefonului Sony Ericsson W980.

Specificatii tehnice

In viziunea lui WhiteEye, Sony Ericsson San X-1000 ar fi un telefon din clasa mid-range , care ar avea un ecran de 2,4 inch cu o rezolutie de 320 x 240 de pixeli. Din pacate o astfel de rezolutie nu este suficienta pentru sistemul de operare Android.

Pentru ca este un telefon muzical, Sony Ericsson San X-1000 ar dispune de functii ca AVLS (Auto Volume Limiter System), DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), Clear Bass si Clear Stereo. Ramane de vazut daca compania suedezo-japoneza va lua in considerare initiativa fanului lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea