Stiinta & Tehnologie

#samsung wave #picsel file viewer #bada

Samsung Wave, primul telefon cu Picsel File Viewer

Primul telefon mobil cu Bleutooth 3.0 si cu sistemul de operare Bada , Samsung Wave va fi si primul terminal cu cea mai recenta versiune a aplicatiei Picsel File Viewer.

picsel file viewer este una din cele mai cunoscute si cautate aplicatii pentru mobile care ofera suport pentru formatele Microsoft Office Word, Excel, Power Point si cele Adobe PDF.

Picsel File Viewer

Cu aceasta aplicatie telefoanele mobile sunt capabile de a face un zoom mai rapid in paginile online, permit vizualizarea mai multor pagini web in aceelasi timp, suporta scroll rapid si ofera calitate mai buna a refresh-ului de display. In cazul lui Samsung Wave, aplicatia va functiona ca un modul mai rapid de procesare al sistemului de operare Bada. Astfel, utilizatorul va putea sa aiba un raspuns mult mai bun de la telefon. Smartphone-ul Samsung Wave masoara 118 x 56 x 10,9 mm si are ecraan tactil AMOLED, rezistent la zgarieturi, cu diagonala de 3,3 inch, rezolutie WVGA de 480 x 800 pixeli si suport pentru 16 milioane de culori. Samsung Wave vine cu sistemul de operare Bada si cu interfata de utilizator TouchWiz 3.0. Printre caracteristicile modelului se numara si tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine). Modelul va fi disponibil in doua variante, de 2 GB si de 8 GB, in ambele cazuri marirerea spatiului de stocare facandu-se cu maxim 32 GB.

La capitolul conectivitate, Wave se remarca prin suita completa de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSPA, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP, USB/microUSB 2.0 si receptor GPS cu functii aGPS. Modelul mai vine cu aplicatia de "hub social" care a fost creata pentru a integra direct in telefonul Samsung Wave toate serviciile de email, IM si SNS (retele sociale).

Alte detalii

Samsung Wave dispune de o camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED, plus functii de geo-tagging si tehnologiile de detectare a fetei si zambetului. Modelul dispune de integrarea Google Maps, iar player-ul muzical si video pot reda o paleta relativ larga de formate: MP3, WMA, eAAC+ si respectiv Xvid, DivX, MP4, H.263 si H.264.

Smartphone-ul Samsung Wave se va lansa pe plan global in luna aprilie 2010. Din pacate nu se stie cand exact cand modelul va putea fi achizitionat si pe piata autohtona si care este pretul lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea