Stiinta & Tehnologie

#3d #w960 amoled #samsung

Samsung W960 AMOLED 3D, primul telefon cu ecran 3D

Dupa ce au lansat primul telefon mobil cu USB 3.0, coreenii de la Samsung au mai ramas cu un as in maneca. Acestia au facut publica existenta lui Samsung W960 AMOLED 3D, primul terminal cu ecran 3D .

Telefonul nu are nevoie de ochelari speciali pentru ca utilizatorul sa urmareasca continutul, dar inca nu se stie cand va aparea in Europa.

Buton de 3D

Samsung W960 AMOLED 3D se va lansa piata coreeana in a doua jumatate a anului, iar reprezentantii companiei nu au dat nicio declaratie cu privire la o lansare pe intregul mapamond . Telefonul mobil este compatibil cu retelele CDMA si dispune de un ecran sensibil la atingere, AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) cu rezolutie WQVGA de 480 x 270 px. Totusi, ce face acest terminal mai special, este faptul ca acesta nu are nevoie de ochelari specifici 3D pentru vizionarea continutului de acest tip. Modelul prezinta un buton special de shortcut care ajuta utilizatorul sa porneasca sau opreasca modul 3D atunci cand doreste. Noul terminal va fi disponibil prin toti operatorii coreeni SKT, KT si LGT.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si o camera foto destul de modesta de doar 3,2 MP, dar care are autofocus. Este posibil ca modelul sa nu vina cu flash incorporat. La capitolul conectivitate, Samsung W960 AMOLED 3D se mandreste cu suportul 3G cu HSPA, tuner TV DMB-T si Bluetooth.

Asemenea altor telefoane de la Samsung si acest model vine cu interfata de utilizator proprietara companiei, TouchWiz 2.0. Modelul are o memorie interna destul de mica, dar are slot pentru card microSD. Totusi, nu se cunoaste care este capacitatea maxima pe care modelul o suporta. Alte detalii nu au fost facute publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea