Stiinta & Tehnologie

#samsung #w9500 clutch #lady ui

Samsung W9500 Clutch, versiunea Diva pentru Coreea

Cei de la Samsung au prezentat recent in Coreea telefonul mobil Clutch SPH-W9500, un terminal care se aseamana cu modelul S7070 Diva.

Spre deosebire de versiune Diva, care poate fi achizitionata si pe piata romaneasca, Clutch are specificatii tehnice mai bune.

Detalii tehnice

Fata de modelul Samsung S7070 Diva, Samsung W9500 Clutch face parte din categoria de terminale mid-range, dar are o serie de trasaturi cat de cat asemanatoare cu modelul cu care se aseamana. Astfel si Clutch dispune de ecran sensibil la atingere care are o diagonala de 3,2 inch. Rezolutia sau numarul de culori suportate nu au fost dezvaluite. Modelul isi pastreaza interfata de utilizatoru TouchWiz, dar aceasta a fost usor modificata si redenumita in Lady UI avand o serie de aplicatii pentru femei ca planner, orar de intalniri sau calculator de calorii.

Asemenea multor telefoane mobile si acest terminal dispune de doua camere foto . Cea principala are un senzor de 3 MP cu tehnologia 3D motion picture, iar a doua camera foto are 1,3 MP si este destinata conferintelor video .

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale noului telefon mobil se numara si conectivitatea 3G sau receptorul GPS, tunerul T-DMB sau slotul pentru cardul microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face cu maxim 16 GB. Modelul dispune de un acumulator cu o capacitate de 960 mAh.

Samsung W9500 Clutch se va lansa foarte curand pe piata coreaana la pretul de 520 USD. Telefonul va fi disponibil in trei variante de culori argintiu/alb (Beige Silver), roz (Romantic Pink) si negru ( Black Gold ). Nu se stie daca aceasta versiune va fi disponibila si in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea