Stiinta & Tehnologie

#samsung # tableta samsung # lansare samsung #ces 2014

Samsung vine la CES cu doua noi tablete si un televizor cu ecran curbat

Cel mai mare targ de tehnologie din lume si-a redeschis oficial portile astazi la Las Vegas, prilej pentru Samsung sa isi etaleze cele mai noi produse. Astfel, producatorul sud-coreean a confirmat zvonurile lansate pana acum si a prezentat doua noi serii de tablete, ambele cu ecrane de peste 10 inchi, precum si un televizor cu ecran care se curbeaza.

La CES 2014 (Consumer Electronics Show) Samsung a anuntat NotePro si TabPro, extinzand astfel linia tabletelor Galaxy Note si Galaxy Tab. Potrivit The Verge, noua Galaxy TabPro va fi disponibila in trei variante de marime a ecranului, respectiv 8.4 inchi, 10.1 inchi si 12.2 inchi, in timp ce Galaxy NotePro va veni doar cu un display de 12.2 inchi. Toate cele patru tablete Samsung au o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, sistemul Android 4.4 KitKat, Wi-Fi, optiuni LTE si o camera foto principala de 8 megapixeli.

O alta noutate prezentata de Samsung la CES este si un televizor 4K care se poate curba. De altfel, numele este sugestiv privind functionalitatea sa, "Bendable TV". Altfel spus, printr-o simpla apasare de buton, ecranul de 216 cm al televizorului devine plat sau curbat.



Foto: fonearena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea