Stiinta & Tehnologie

#t-mobile #google android #samsung

Samsung va lansa un terminal cu Android

Compania coreeana Samsung se pregateste sa lanseze un terminal care ruleaza sistemul de operare Android.

Modelul se va lansa in anul 2009 si in reteau operatorului de telefonie mobila T-Mobile.

Pentru ca...

Samsung este un membru al open handset alliance si nu putea sa treaca prea mult timp pana cand compania realiza un telefon mobil care sa ruleze un sistem de operare open-source.

Partea ciudata este ca zvonurile spun ca in cazul in care Samsung va face acest telefon, el nu se va lansa doar in reteaua T-Mobile, dar si cea a operatorului Sprint. In prezent T-Mobile detine primul terminal cu Google Android , modelul HTC G1 .

Rapid si bine


Terminalul Samsung cu Android, suparanumit in prezent si "Gphone" se afla deja in lucru in laboratoarele Samsung. Compania doreste lansarea lui in a doua jumatatea a anului 2009.

"Incercam sa acceleram procesul de dezvoltare a telefonului Google pentru al putea lansa atunci cand este mai convebanil pentru operatorii de telefonie mobila. In momentul acesta pot spune ca terminalul se va lansa la mijlocul anului 2009 in America", au declarat oficialii Samsung.

In prezent nu se stiu prea multe specificatii tehnice. Totusi, terminalul va avea ecran tactil , iar interfata de utilizator va suporta diferite aplicatii ca Google Maps, Search, GTalk, Gmail si altele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea