Stiinta & Tehnologie

#samsung #fibra de carbon #material telefoane #material usor

Samsung va construi telefoane din fibra de carbon

Samsung a incheiat un parteneriat strategic cu nemtii de la SGL Group. Prin acest lucru, sud-coreenii vor ca in componenta electronicelor sa introduca fibra de carbon.

Fibra de carbon este un material foarte rezistent si foarte usor, fiind folosit chiar si in constructia masinilor de Formula 1. Un alt avantaj ar fi si prelucrarea mult mai usoara fata de materialele conventionale.

Vanzarile smartphone-urilor Samsung sunt deja la un nivel ridicat, iar lansarea unor dispozitive din acest nou material garanteaza un si mai mare succes. Din declaratiile de pana acum, Samsung va renunta la folosirea plasticului in realizarea gadgeturilor sale si va urma sa foloseasca fibra de carbon.

In piata de accesorii pentru telefoane mobile sunt deja foarte multi producatori care folosesc acest material si au un real succes printre clientii pasionati de noile tehnologii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea