Stiinta & Tehnologie

Samsung U900 Soul roz

Iata ca am trait s-o vedem si pe asta... Adica un terminal ca Samsung Soul sa imbrace o noua "haina", pe cea roz. Intradevar acest lucru era de asteptat, dar se preconiza ca miscarea sa se face ceva mai tarziu.

Inca in culmile gloriei, terminalul recent lansat si la noi prin HAT Romania, Samsung Soul, a trecut si el, ca altele terminale de fapt printr-o schimbare.

Same ol' "soul"

Terminalul face partet din seria " Ultra Edition " a celor de la Samsung si este un slider high-end cu dimensiuni reduse, mai precis 105 x 49,5 x 12,9 mm.

Despre Samsung Soul s-a spus ca "imbina intr-un mod unic arta designului cu inovatiile tehnologiei, interfata adaptabila si rafinamentul functiilor unice, fiind prima optiune a consumatorilor premium, cu gust si atitudine."

Sub carcasa metalica, de data aceasta roz, gasim o camera foto de 5 megapixeli care permite inregistrari QVGA si are stabilizator de imagine , plus un flash Power LED. Totodata, camera foto pe care o are Samsung Soul dispune de tehnologia de optimizare WDR, adica posibilitatea obtinerii claritatii detaliilor in conditii de iluminare slaba.

Sunet: Bang&Olufesen

Compania Bang&Olufesen si-a bagat "coada" si pentru modelul acestui player muzical, mai ales ca acesta are incorporata tehnologiei ICEpower (Bang&Olufsen ICEpower) si posibilitatea de a naviga prin music library. Terminalul poate reda formatele MP3, AAC, AAC+, AAC+e si WMA si este prevazut cu radio FM cu RDS.

La capitolul conectivitate Samsung U900 Soul reuseste sa aduca performantele HSDPA-ului, adica 7,2 Mbps, oferind posibilitatea userului de a accesa serviciile Google Mail si Google Search.

La noi telefonul "normal" este disponibil prin HAT Romania si costa in jur de 1800 RON. Samsung Soul roz poate fi achizitionat doar prin Phones 4u si costa in jur de 150 de lire sterline. Daca il vrei grabeste-te pentru ca e editie limitata .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea