Stiinta & Tehnologie

#samsung u820 #reality #verizon

Samsung U820 Reality a fost prezentat oficial

Coreenii de la Samsung lanseaza un nou telefon mobil, terminalul U820 Reality care a fost recent prezentant oficial.

Totusi, noul Samsung U820 Reality este disponibil pentru moment doar pe piata americana prin operatorul de telefonie mobila Verizon.

Specificatii tehnice

Telefonul mobile Samsung se mandreste cu un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 3 inch si rezolutie WQVGA de 480 x 270 pixeli. Modelul este un slider care dispune si de tastatura fizica QWERTY completa. Altfel, ca si alte telefoane mobile ale producatorului coreean si acest dispozitiv are incorporata interfata de utilizatoru TouchWiz. Totusi, ce face acest telefon special sunt caracteristicile dedicate social-networking-ului si mesageriei de "generatie viitoare". Astfel terminalul este dotat cu Bluetooth, suport pentru Microsoft Office Exchange, serviciul proprietat Verizon VZ Navigator si functii de mesagerie e-mail vocala, plus acces direct catre cele mai cunoscute site-uri de retele sociale , gen Facebook, MySpace, Twitter, etc.

Alte detalii

Samsung U820 Reality este descri ca fiind si un telefon mobil multimedia, acesta fiind dotat cu un slot de 3,5 mm compatibil cu seturile de casti standard, camera foto de 3,2  MP cu suport pentru fotografierea in timpul noptii, plus slot microSD pentru marirea spatiului de stocare.

Samsung U820 Reality
este disponibil pe piata americana prin operatorul Verizon la un pret de aproape 80 USD cu abonament incheiat de doi ani. Din pacate, chiar daca este un telefon nou, nu se stie daca acesta va fi disponibil pe piata europeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea