Stiinta & Tehnologie

#martisor #motorola aura #nokia carbon arte #sony ericsson w302 #lg kf510 #samsung u600

Samsung U600, cel mai vandut mobil de Martisor

Germanos Romania a inregistrat o crestere de 20% a numarului de vizitatoare in perioada Martisorului.

Aceasta s-a concretizat intr-o crestere cu 30% a vanzarilor de foto de 3,2 MP. Modelul este disponibil in reteaua Germanos la pretul de 649 lei, fara conectare , sau la 1 leu, cu abonamentul Cosmote Full Option 200.

"U600 este un terminal peste medie. Samsung are de oferit  conectivitate GPRS si prin Bluetooth, browser WAP, capacitate proprie de stocare de 60 MB plus slot pentru card, camera foto de 3,2 MP, radio FM si multe altele", a declarat Alexandru Munteanu, directorul comercial al Germanos Telecom Romania.

Alte telefoane in top

Alaturi de Samsung U600, in clasamentul celor mai bine vandute modele de telefoane mobile la Germanos in acesta perioada, au mai intrat si terminalele LG KF510, Sony Ericsson W302 si Samsung L700.

"In aceasta perioada, am constat o crestere a interesului pentru telefoane stylish, iar femeile au avut ocazia sa testeze cele mai noi sau la moda telefoane fashion precum Motorola Aura sau Nokia 8800 Carbon Arte", a mai spus Alexandru Munteanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea