Stiinta & Tehnologie

#zadig & voltaire #franta #player one #samsung star

Samsung Star S5230, in editie speciala Zadig & Voltaire

Unul din cele mai cautate terminale ale companiei coreeane Samsung, modelul Star S5230 va fi disponibil intr-o editie limitata Zadig & Voltaire.

Telefonul original moda de renume din aceasta tara, Zadig & Voltaire. In aceasta tara, Samsung Star este cunoscut sub numele de Player One.

Terminalul coreenilor nu este la prima schimbare de acest gen. In Germania, compania a colaborat cu make-up artist -ul Boris Entrup de la Maybelline Jade si a lansat modelul Star in mai multe culori: negru, alb, roz si violet. In prezent, Samsung Star nu este cunoscut pe toate pietele sub aceste nume. In Marea Britanie telefonul mobil Samsung S5230 este poarta numele de Toco Lite , iar in Polonia, clientii vor putea identifica modelul ca avand denumirea de Samsung Avila.

Specificatii tehnice

Modelul S5230 masoara 104 x 53 x 11,9 mm si are un ecran de 3 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 16 milioane de culori. Modelul dispune de interfata Touchwiz si widget-uri mobile.

Star are senzor accelerometru pentru auto-rotatii, dar dispune de un maxim de conectivitate EDGE. Terminalul nu are Wi-Fi si se prezinta cu aceeasi camera foto de 3 MP cu flash LED. Samsung S5230 este disponibil in Romania si costa in jur de 700 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea