Stiinta & Tehnologie

Samsung si Vodafone te trimit la Beijing

Jocurile olimpinice se apropie si daca ai vrea sa fi prezent la eveniment, dar nu iti permiti, iata o idee care ar putea sa iti surada.

Samsung si Vodafone vor face efortul sa te trimita in acesta vara la Jocurile Olimpice cu conditia ca tu sa alegi un telefon Samsung J700 live! sau M310 live!, original, achizitionat din magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, in perioada 12 iunie - 13 iulie 2008.

HAT Group fac legea

Campania este organizata si defasurata de HAT Group Co. Romania, reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania. Premiile campaniei constau in 10 excursii de o persoana la Beijing, in valoare totala de 52,140 euro.

Doru Oraselu, Marketing Manager HAT Group Co. Romania declara: "Samsung, impreuna cu HAT si Vodafone ofera consumatorilor romani cu gust si atitudine, care opteaza pentru un telefon Samsung J700live! sau M310 in perioada promotiei, posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara la Beijing, la Jocurile Olimpice. Acum, achizitionarea unui telefon Samsung poate sa te duca la Beijing alaturi de sportivii romani care vor purta laurii olimpici in acest an."

Mai pe larg...

Daca ti-am captat atentia iata mai pe larg ce ai de facut. Pentru a participa la aceasta promotie , orice cumparator al unui Samsung J700 Vodafone live ! sau Samsung M310 Vodafone live! trebuie sa ceara factura fiscala in momentul cumpararii si certificatul de garantie, sa completeze certificatului de garantie de catre vanzator cu nume, IMEI si data si sa trimita SMS la numarul 1850 cu data si numarul facturii. Poti sa te inscrii in concurs si pe net la adresa www.samsungmobil.ro.

Tragerile la sorti vor avea loc pe 23 si 30 iunie, 7 si 15 iulie, iar castigatorii vor fi anuntati telefonic. Regulamentul oficial este disponibil, în mod gratuit, pe site-urile www.samsungmobil.ro si www.vodafone.ro, in permanenta, pe perioada desfasurarii campaniei. De asemenea regulamentul poate fi obtinut in mod gratuit apeland numarul de telefon 021. 529. 28. 00 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-18.00. Destul de clar? Poate e cazul sa-ti incerci norocul.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea