Stiinta & Tehnologie

Samsung SGH-i620

Modelul i620 de la Samsung (SGH-i620) nu a fost inca anuntat oficial de firma producatoare. Fiind asemanator cu Samsung i600 putem trage totusi cateva concluzii legate de specificatiile sale tehnice.

La prima vedere, iese mult in evidenta designul neobisnuit al telefonului, aspectul sau turtit care se vede in imagine nefiind o eroare de redimensionare, ci chiar forma telefonului. Samsung i620 este un telefon lat (59mm) si turtit (94mm) care se deschide prin slide (ajunge la 131mm) pentru a dezvalui o tastatura QWERTY generoasa. Pe modelul i620 se vede clar intentia celor de la Samsung de a crea un design cat mai simplu si mai elegant posibil.

Daca deschizi telefonul vei vedea o tastatura QWERTY destul de urata dar foarte practica, avand un aspect similar cu tastaturile BlackBerry. Tastele sunt bine spatiate si asezate ergonomic , lucru care indica faptul ca Samsung s-a procupat mai mult de functionalitate decat de aspect cand a fost vorba de tastatura lui i620.

La fel ca si i600, Samsung i620 va fi un telefon 3G si va avea 2 camere, dintre care una de 2 megapixeli cu flash. Displayul lat (320x240pixeli) este o caracteristica cu aspect practic foarte utila pentru un smartphone.

Din punct de vedere al conectivitatii, telefonul va fi triband GSM (900/1800/1900 MHz) si se asteapta sa fie echipat cu tehnologiile HSDPA (3.5G), UMTS (3G) si Bluetooth si WiFi (Wlan). Ca sa-si capete titlul de smartphone in toata regula, Smsung i620 va folosi Windows Mobile 6 si va suporta o gama larga de fisiere multimedia. Este asteptat si un slot pentru carduri de memorie microSD.

Intrucat Samsung nu a anuntat nimic oficial legat de i620, toate specificatiile tehnice sunt doar prezumtii facute pe baza similaritatii cu modelul i600 si pe baza designului. Nu se stie exact pretul si data lansarii lui Samsung i620, dar aceasta este asteptata in curand si in exclusivitatea Vodafone UK .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea