Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #samsung sch-b900 #coreea

Samsung SCH-B900, un nou terminal pentru piata coreeana

Compania Samsung anunta lansarea unui nou telefon mobil dedicat pietei coreene.

Noul terminal este inca un model care se alatura gamei de telefoane cu ecran sensibil la atingere.

Specificatii tehnice


Noul telefon mobil vine dotat cu un ecran tactil care masoara 3 inch, are o rezolutie de 240 x 400 pixeli si e posibil sa afiseze pana la 265.000 de culori, desi acest detaliu nu a fost confirmat de reprezentantii companiei producatoare.

Samsung B900 functioneaza in retelele CDMA si datorita acestui detaliu este posibil ca modelul sa se lanseze si in SUA. La capitolul conectivitate, terminalul vine dotat cu EV-DO ( Evolution -Data Optimized sau Evolution-Data Only) si Bluetooth.

Terminalul mai are echipata cu o camera foto de 3 MP fara flash sau autofocus, functii de control al vocii, iesire TV DMB si receptor GPS. Modelul functioneaza cu interfata proprietara Samsung TouchWiz .
Alte detalii

Reprezentantii companiei nu au declarat care este capacitatea memoriei interne, dar telefonul suporta marirea spatiului de stocare printe-un card microSD. Totodata, telefonul dispune de un acumulator Litiu-Ion de 960 mAh.

samsung sch-b900 va fi disponibil in curand in reteaua operatorului coreean de telefonie mobila SK Telecom . Pretul modelului nu a fost anuntat. Este posibil ca noul dispozitiv sa nu se lanseze niciodata pe piata europeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea