Stiinta & Tehnologie

#samsung #dual sim #telefon mobil

Samsung S9402 DuoS, telefon de lux dual SIM

Noul terminal al celor de la Samsung, modelul S9402 DuoS este un dual-SIM de lux .

De obicei terminalele dual-SIM sunt mult mai modeste, fiind dedicate unui segment diferit de piata.

Specificatii tehnice

Noul terminal de lux masoara 115 x 48 x 16 mm si cantareste 140 de grame. Samsung S9492 DuoS este un telefon triband pentru retele GSM (900/1800/1900 Mhz) si suporta conectivitate GPRS si EDGE connectivity pentru prima cartela SIM si dual-band (900/1800 Mhz) cu acelasi suport de conectivitate pentru a doua cartela SIM.

Samsung S9402 DuoS are ecran AMOLED de 2 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si 262.000 de culori. Terminalului nu ii lipseste camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, stabilizator de imagine , tehnologia de detectare a zambetului si flash LED.

Telefonul are 1 GB memorie interna, slot pentru card microSDHC, Bluetooth 2.0 si USB, plus player muzical cu tehnologia de sunet al celor de la Bang & Olufsen si aplificator ICEPower.

Familia DuoS

Coreeni de la Samsung nu sunt la prima lansare a unui telefon cu suport pentru doua cartele SIM, modelul S9402 fiind cea mai recenta adaugare in familia DuoS, care mai contine si alte terminale dual-SIM.

Pana acum Samsung a lansat modelele Samsung D880, telefoanele bugetare Samsung P240 si D780 si terminalul Samsung D980 dual-SIM cu ecran tactil. Mai mult, compania coreena a fost singura care a livrat telefoane cu suport dual-SIM inafara Chinei.

Pentru un terminal de lux Samsung S9402 DuoS se prezinta foarte bine. Modelul nu a fost inca anuntat oficial de companie, dar pentru ca este telefon de lux pretul pentru el va fi unul destul de mare.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea