Stiinta & Tehnologie

#t-mobile pulse mini #htc desire #samsung s8500 wave

Samsung S8500 Wave si HTC Desire, in Europa prin T-Mobile

Operatorul de telefonie T-Mobile va fi primul care ar putea pune in vanzare telefoanele mobile recent lansate la Mobile World Congress 2010, si HTC Desire.

Pe langa cele doua smartphone-uri, compania va mai pregati clientilor si un model entry-level care ruleaza sistemul de operare Android denumit T-Mobile Mini.

cu Bluetooth 3.0

Smartphone-ul Samsung Wave este unul dintre cele mai compacte modele cu ecran tactil, masurand 118 x 56 x 10,9 mm. Totusi, ce il face pe acest model special este ecranul sensibil la atingere AMOLED, rezistent la zgarieturi de 3,3 inch. O alta premiera prezentata cu Samsung Wave este sistemul de operare Bada al telefonului care mai dispune de interfata de utilizator TouchWiz 3.0. La capitolul conectivitate, Wave se remarca prin suita completa de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSPA, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP, USB/microUSB 2.0 si receptor GPS cu functii aGPS. Modelul mai vine cu aplicatia de "hub social" care a fost creata pentru a integra direct in telefonul Samsung Wave toate serviciile de email, IM si SNS (retele sociale).

Samsung Wave dispune de o camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED, plus functii de geo-tagging si tehnologiile de detectare a fetei si zambetului. Smartphone-ul se va lansa pe plan global in luna aprilie 2010. Din pacate nu se stie cand Samsung Wave si HTC Desire se vor lansa pe piata autohtona.

HTC Desire si

HTC Desire dispune de un display AMOLED de 3,7 inch, iar modelul foloseste un procesor Snapdragon de 1 GHz si ruleaza Flash 10.1. Smartphone-ul are de un joystick optic, iar spre deosebire de multe terminale ale producatorului, acesta vine cu tehnologia Dolby Mobile . Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara conectivitatea ridicata sau camera foto de 5 MP care poate capta filme in HD.

La polul opus celor doua modele inteligente se afla telefonul mobil entry-level T-Mobile Pulse Mini . Terminalul este de fapt modelul Huawei U8110, iar printre specificatiile tehnice ale dispozitivului se numara conectivitate EDGE si Wi-Fi, sistemul de operare Android, camera foto de 3,2 MP, flash-ul LED, slotul pentru card microSD si ecranul de 2,8 inch cu rezolutie QVGA. Cele trei modele vor fi disponibile in Europa la sfarsitul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea