Stiinta & Tehnologie

#bada #wave #samsung

Samsung S8500 Wave se lanseaza in magazine

Primul telefon mobil cu sistemul de operare proprietar Samsung denumit si conectivitate USB 3.0, , se lanseaza in magazinele internationale.

Cei de la GSMArena.com au reperat deja terminalul in mai multe magazine online internationale, inclusiv in Europa, prin urmare doritorii isi pot incepe comenzile.

Specificatii tehnice

Smartphone-ul masoara 118 x 56 x 10,9 mm si are ecraan tactil AMOLED, rezistent la zgarieturi, cu diagonala de 3,3 inch, rezolutie WVGA de 480 x 800 pixeli si suport pentru 16 milioane de culori. Samsung Wave cu sistemul de operare Bada si cu interfata de utilizator TouchWiz 3.0. Printre caracteristicile modelului se numara si tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine). Modelul va fi disponibil in doua variante, de 2 GB si de 8 GB, in ambele cazuri marirerea spatiului de stocare facandu-se cu maxim 32 GB.

La capitolul conectivitate, Wave se remarca prin suita completa de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSPA , Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP, USB/microUSB 2.0 si receptor GPS cu functii aGPS. Modelul mai vine cu aplicatia de "hub social" care a fost creata pentru a integra direct in telefonul Samsung Wave toate serviciile de email, IM si SNS (retele sociale).

Alte detalii

Samsung Wave dispune de o camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED, plus functii de geo-tagging si tehnologiile de detectare a fetei si zambetului. Modelul dispune de integrarea Google Maps, iar player-ul muzical si video pot reda o paleta relativ larga de formate: MP3, WMA, eAAC+ si respectiv Xvid, DivX, MP4, H.263 si H.264.

Smartphone-ul Samsung Wave se va lansa in Germania in luna mai desi initial se zvonise ca va fi disponibil din aprilie. Preutul modelelui este de aproape 400 euro. Chiar daca este disponibil in Europa, pentru moment nu se stie cand telefonul va putea fi achizitionat si pe piata autohtona sau care este pretul lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea