Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #samsung s5600 preston #samsung s5620 monte

Samsung S5620 Monte, urmasul lui Preson a fost anuntat oficial

Coreenii de la Samsung au anuntat oficial cel mai nou telefon mobil al lor denumit Monte, model care pare sa fie urmasul lui foto cu un senzor de 3,2 MP cu tehnologii de detectare a fetei si zambetului sau moduri de fotografiere panoramic. Pentru utilizatorii de retele sociale , Samsung Monte ofera o gama de aplicatii care include Facebook si MySpace.

Paleta de aplicatii include si widget-uri de Twitter si Bebo, dar si capacitate multi-IM, ceea ce da utilizatorilor posibilitatea unei conversatii in timp real prin intermediul serviciului ales. Telefonul include si un serviciu de cautare a muzicii denumit Find Music, cu care utilizatorii pot identifica formatiile muzicale favorite si descarca muzica direct pe telefonul lor.

Alte detalii

Lista de specificatii tehnice mai indica si conectivitatea modelului, astfel, Samsung S5620 Monte dispune de 3G cu HSDPA, Wi-Fi, receptor GPS si aplicatii speciale ca Google Latitude , Google Sync sau Exchange ActiveSync. In plus, posesorii telefonului se pot bucura de acces avansat la Internet datorita unui senzor de accelerare ce permite imaginilor de pe ecran sa se adapteze automat odata cu rotirea telefonului.

Este posibil ca in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010 care se va desfasura in aceasta luna in Barcelona, Samsung S5620 Monte va fi prezentat publicului alaturi de primul telefon mobil al companiei care va rula sistemul de operare Bada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea