Stiinta & Tehnologie

#samsung s5550 #slider #amoled

Samsung S5550, terminal neanuntat, dar disponibil in magazine

Desi nu a fost anuntat oficial de catre compania producatoare, telefonul mobil Samsung S5550 se afla deja in unele magazine din Europa.

Totusi, coreenii nu sunt la prima lansare de acest gen, cel mai recent terminal disponibil in magazine si neanuntat oficial fiind modelul Samsung B3410 .

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil este un slider care masoara 137 x 47 x 15,5 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Modelul vine echipat cu un ecran AMOLED de 2,2 inch care afiseaza pana la 256.000 de culori si are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Memoria interna a telefonului trece cu putin peste 100 MB, dar Samsung S5550 are slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face cu maxim 8 GB. O alta trasatura mai aparte a terminalului este tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine) pe care o are incorporata. La capitolul conectivitate modelul se prezinta bine. Chiar daca nu are Wi-Fi, Samsung S5550 suporta GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA, Bluetooth versiunea 2.0 cu tehnologia A2DP si port USB 2.0.

Alte detalii

Desi specificatiile tehnice par cele ale unui telefon mobil mid-range, Samsung S5550 vine dotat cu o camera foto de 5 MP, cu flash LED si autofocus, plus tehnologia de detectare a fetei si ISO maxim de 800.

Modelului nu ii lipsesc player-ul muzical si video, Google Maps sau integrare pentru o serie de retele sociale ca MySpace, Facebook, etc. In prezent, Samsung S5550 poate fi comandat in unele magazine din Spania, dar pretul modelului nu a fost inca dezvaluit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea