Stiinta & Tehnologie

#t-mobile #editie limitata #alb #elite #c3050 #preston s5600 #samsung

Samsung Preston si C3050, in editii limitate

Cei de la Samsung vor lansa foarte curand editii limitate a doua dintre telefoanele aflate deja pe piata, Samsung Preston si C3050 .

Cele doua terminale vor avea o carcasa de culoarea alba si se vor numi Samsung Elite Preston si Samsung Elite C3050.

Parteneriat T-Mobile

Din pacate este posibil ca cele doua noi versiuni sa fie lansate doar in reteaua operatorului de telefonie T-Mobile si doar intr-o tara specifica pentru ca cele doua au fost realizate in parteneriat. Preturile celor doua modele nu au fost anuntate.

Samsung Elite Preston S5600 va veni la pachet cu o bratara "Charming" by Ti Sento, iar modelul Samsung Elite C3050 va dispune de o curea de sigurata Charming by Ti Sento.

Cele doua terminale in versiunea "Elite" vor fi puse spre vanzare in Olanda, dar in prezent nu se stie daca vor fi distribuite in restul Europei sau daca acestea vor ajunge vreodata si pe piata din Romania.

Specificatii tehnice

Detaliile tehnice ale lui Samsung Elite Preston raman neschimbate. Modelul este dotat cu un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA. Terminalul re integrata interfata Touchwiz, dispune de conectivitate 3G cu HSDPA, camera foto de 3 MP cu flash LED, iar modelul original este disponibil in Romania la pretul de 800 RON.

Din punct de vedere tehnic, nici Samsung Elite C3050 nu se schimba. Slider-ul are ecran de 2 inch si functii modeste ca memorie interna de 15 MB, conectivitate GPRS si EDGE sau camera foto cu rezolutie VGA. Versiunea originala poate fi achizitionata si de pe piata autohtona la un pret aproximativ de 400 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea