Stiinta & Tehnologie

#omnia pro #microsoft #windows mobile #samsung

Samsung OmniaPro B7330 a fost anuntat oficial

Compania coreeana Samsung a prezentat oficial noul terminal din familia Omnia, modelul OmniaPro B7330.

Totodata, Samsung a anuntat un update general al tuturor terminalelor proprii care ruleaza sistemul Windows Mobile.

Specificatii tehnice


Noul telefon mobil OmniaPro este un candybar care dispune de tastatura fizica QWERTY completa, masoara 114,9 x 59 x 10,8 mm si cantareste 107 grame. Ecranul terminalului este de 2,62 inch, are o rezolutie de 320 x 320 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori.

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta foarte bine, acesta dispunand de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB.

Smartphone-ul are o memorie interna de 270 MB, dar telefonul permite un upgrade al spatiului de stocare de pana la 32 GB. Nu se stie daca terminalul va avea un card microSD la pachet. Noul model ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.5 Standard si dispune de suita Office cu suport pentru formate Word, Excel, PowerPoint si, PDF.

Alte detalii


Chiar daca terminalul dispune de o camera foto destul de modesta, de doar 3,2 MP, aceasta vine cu autofocus, functii geo-tagging si capacitatea de a face capturi video in rezolutie maxima VGA cu 30 fps (frames per second/cadre pe secunda).

Samsung OmniaPro B7330 mai dispune de player muzical si video, radio FM, receptor GPS si acces direct la servicii ca Windows Live , Yahoo! si AOL. Modelul se va lansa pe plan mondial in luna octombrie 2009. Pretul terminalului nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea