Stiinta & Tehnologie

#windows mobile 6.5 #samsung omnia ii #jocurile olimpice.

Samsung Omnia II ajunge in mainile echipei Romaniei la Jocurilor Olimpice

Samsung Romania s-a alaturat Echipei Olimpice Romane participante la Jocurile Olimpice de iarna, ce vor incepe vineri, 12 februarie, la Vancouver in Canada.

Parteneriatul dintre Samsung si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) consta in asigurarea mijloacelor de comunicare in interiorul delegatiei Romaniei, pe intreaga durata a Jocurilor Olimpice.

Specificatii tehnice Omnia II

Samsung Omnia II are ecran sensibil la atingere care masoara 3,7 inch si care are rezolutie WVGA de 480 x 800 px. Totodata, ecranul va fi AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode). Modelul dispune de o camera foto generoasa de 8,1 MP cu flash LED dublu, autofocus si posibilitatea de a face capturi video in rezolutie VGA cu 30 de fps. Samsung i8000 Omnia II are  momerie interna de 150 MB si un procesor Qualcomm, plus slot pentru marirea spatiului de stocare cu un card microSD. La capitolul conectivitate modelul suporta GPRS, EDGE, 3G, Wi-fi, Bluetooth, miniUSB si receptor GPS.

Omnia II ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si dispunde de cea mai noua versiune a interfetei de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz. Totodata, modelul are suport pentru formatele video DivX si XViD. Din luna iulie 2009, Samsung Omnia II a fost lansat oficial in peste 20 de alte tari in luna august, incluzand Olanda, China , Australia, Turcia si Emiratele Arabe Unite. In prezent telefonul poate fi achizitionat si de pe piata autohtona la pretul de 2.000 RON.

Samsung si Jocurile Olimpice

Implicarea Samsung in Jocurile Olimpice este una de lunga durata, chiar de la editia din 1988 desfasurata la Seul. Incepand cu jocurile olimpice de iarna de la Nagaro, in 1998, Samsung a devenit partener global al Miacarii Olimpice, asigurand echipamentele de comunicare wireless. Ca parte a acestui parteneriat, Samsung Omnia II a devenit telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver.

"Nu este prima colaborare intre Samsung si noi, sportivii olimpici romani. Samsung a fost si ne va ramane alaturi, in promisiunea sa de sustinere a performantelor si competivitatii"
, a declarat Violeta Beclea-Szekely, Directorul Departamentului Marketing si Comunicare COSR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea