Stiinta & Tehnologie

#italia #lansare #wolverine #x-men origins #samsung omnia hd

Samsung Omnia HD si Wolverine, promotie pentru Italia

Unul din cele mai performante telefoane de la Samsung, Omnia HD va primi diferite nume odata cu lansarea oficiala pe mapamond.

In Italia, terminalul isi pastreaza numele, dar se lanseaza impreuna cu o campanie pentru filmul hollywoodian, X-Men Origins: Wolverine.

Specificatii tehnice

Samsung Omnia HD masoara 123 x 58 x 12,9 mm si cantareste 149 de grame. Are ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) de 3,7 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si 16 milioane de culori. Asemenea predecesorului Omnia va fi disponibil in doua variante, de 8 GB si de 16 GB. La capitolul conectivitate , Omnia HD suporta de la EDGE la 3G cu HSDPA si Wi-Fi.

Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED si autofocus, plus diferite tehnologii specifice. Nu ii lipseste suportul video pentru formate DivX si XviD, player-ul muzical si receptorul GPS.

In aprilie


Terminalul Samsung Omnia HD se va lansa in Italia pe data de  29 aprilie, odata cu lansarea in cinematografe a peliculei  X-Men Origins: Wolverine. Pretul telefonului mobil nu a fost inca anuntat de reprezentantii companiei din Italia.

"Pentru noi Samsung Omnia HD reprezinta un produs incredibil asa cum pentru utilizatorii de astazi, ce vor sa traiasca experiente multimedia chiar si atunci cand se afla pe drum, este un telefon absolut perfect croit", a declarat JK Shin, vicepresedinte si director al diviziei Mobile Communication in cadrul Samsung.

Trailer X-Men Origins: Wolverine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea