Stiinta & Tehnologie

#eisa #amoled #smartphone #symbian #omnia hd #samsung

Samsung Omnia HD desemnat cel mai bun telefon fotografic

Terminalul Omnia HD si-a adjudecat titlul de cel mai bun telefon foto al anului din Europa in cadrul premiilor decernate de comisia EISA (European Imaging and Sound Association).

Samsung Electronics a mai castigat inca patru premii la editia 2009-2010 a EISA, la categoriile "Cel mai verde televizor din Europa", "Cel mai bun televizor WebMedia din Europa", "Cel mai bun design al unui sistem home theatre din Europa" si "Cea mai avansata camera compacta din Europa".

Specificatii tehnice Omnia HD

samsung omnia hd masoara 123 x 58 x 12,9 mm si cantareste 149 de grame. Are ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) de 3,7 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si 16 milioane de culori.

Asemenea predecesorului Omnia, acesta va fi disponibil in doua variante, de 8 GB si de 16 GB. La capitolul conectivitate, Omnia HD suporta de la EDGE la 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED si autofocus, plus diferite tehnologii specifice. Nu ii lipseste suportul video pentru formate DivX si XviD, player-ul muzical si receptorul GPS.

Alte detalii

Premiile EISA sunt acordate de un juriu format din editori ai revistelor pentru bunuri electrocasnice din intreaga Europa si reprezinta o recunoastere pentru cele mai bune echipamente din industrie dintr-o gama larga de tehnologii.

Modelul Omnia HD este disponibil si in Romania, fiind prezentat impreuna cu terminalul Samsung S5600 (Preston) la Navodari in cadrul evenimentului The Mission Dance Weekend . Samsung i8910 costa in jur de 2.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea