Stiinta & Tehnologie

#bell #canada #sprint #eco #reclaim #samsung m560

Samsung M560 Reclaim, noul telefon eco

Modelul Samsung M560 Reclaim este cel mai nou terminal "eco" al companiei coreene.

Aceasta a fost lansat deja in Statele Unite ale Americii si urmeaza sa fie disponibil si in Canada.

Specificatii tehnice

Noul terminal Samsung Reclaim este fabricat din bio-plastic , aceleasi material din care sunt produse si alte modele eco ale companiei. Totodata, se pare ca telefonul a trecut de testele Energy Star.

Modelul este un slider care dispune de tastatura fizica QWERTY completa si vine echipat cu un ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px. Telefonul va avea incorporat receptor GPS si software special de navigatie in functie de operatorul de telefonie mobila prin care este lansat. Terminalul va fi disponibil din doua culori, verde si albastru (Earth Green si Ocean Blue), va avea broswer web cu suport complet HTML, si slot pentru card microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 32 GB. Modelul mai are player muzical si video si slot pentru casti audio cu mufa standard de 3,5 mm.

Alte detalii

Samsung M560 Reclaim vine echipat cu o camera foto modesta de 2 MP cu zoom digital 3x, fara flash sau autofocus, dar cu posibilitatea de a face capturi video.

E posibil ca modelul sa dispuna de o conectivitate scazuta, dedicata doar pentru trimiterea de mesaje text scurte si e-mail-uri. In prezent nu se stie daca Samsung M560 Reclaim se va lansa si in magazinele din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea