Stiinta & Tehnologie

#sdk #bada #samsung

Samsung lanseza platforma Open Mobile Bada

samsung Electronics a anuntat lansarea propriei platforme Open Mobile, Samsung Bada , in luna decembrie.

Bada permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii pentru mii de noi telefoane mobile ale producatorului si consumatorilor sa se bucure de o experienta diversa atunci cand vine vorba de telefonia mobila.

Experienta smartphone

    
Noua platforma de la Samsung ofera o experienta smartphone autentica si variata, cu numeroase aplicatii pentru telefonul mobil, noi tehnologii si posibilitati pentru utilizatorii terminalelor Samsung. Denumirea "Bada", care se traduce prin "ocean", in coreeana, a fost aleasa pentru a sugera varietatea de posibile aplicatii care pot fi create folosind noua platforma. De asemenea, termenul face referire la angajamentul luat de companie de a oferi industriei de telefonie mobila o varietate de platforme deschise. De asemenea, Samsung Bada reprezinta atat provocarile noi si oportunitatile disponibile pentru dezvoltatori, precum si divertismentul de care se vor bucura consumatorii odata ce noua platforma este deschisa.

Samsung va extinde gama de optiuni pentru utilizatorii de telefoane mobile pentru ca experientele smartphone sa fie disponibile in cazul unui numar cat mai mare de telefoane Samsung. Utilizand Samsung Bada, user-ii vor putea sa beneficieze cu usurinta de aplicatii variate pe telefoanele lor.

Din 2008

Samsung a infiintat ecosistemului sau de aplicatii mobile prin lansarea in 2008 a Samsung Mobile Innovator si a site-ului Samsung Application Seller, urmand ca mai tarziu sa lanseze Samsung Application Store precum un alt element cheie al acestei oferte.

Website-ul oficial Bada, lansat pe 10 noiembrie, cuprinde o serie de informatii cu privire la Bada, inclusiv actualizari si lansari de produse, SDK-ul, caracteristici si anunturile despre eveniment. De asemenea, in luna decembrie, in Londra, Marea Britanie, Samsung va gazdui si un eveniment oficial de lansare pentru Bada unde va dezvalui pentru prima data programatorilor kit-ul Bada pentru dezvoltare de aplicatii (SDK).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea