Stiinta & Tehnologie

#android #lansare #galaxy note #Galaxy S III #Galaxy S IV #rezolutie Full HD

Samsung lanseaza urmasul lui Galaxy S III pe 14 martie

Samsung a anuntat ca va lansa in martie 2013 urmasul lui Galaxy S III, unul dintre cele mai populare smartphone-uri ale anului trecut, noteaza go4it.ro. JK Shin, directorul diviziei mobile din cadrul Samsung, a dezvaluit in cadrul Mobile World Congress 2013 ca lansarea oficiala a lui Galaxy S IV va avea loc la New York, in 14 martie.

Se asteapta ca terminalul propus de constructorul sud-coreean sa beneficieze un ecran cu diagonala de 4,99 de inci si rezolutie Full HD si imbunatatiriri la nivel de design.

Conform unui studiu realizat de compania Localytics, Samsung Galaxy S III a ocupat in ianuarie 2013 locul intai in topul celor mai utilizate dispozitive echipate cu sistemul de operare Android, cu o cota de piata de 9,2%. Pe urmatoarele pozitii s-au clasat alte dispozitive produse de Samsung: Galaxy S II (8,2), Galaxy Ace (3%) si Galaxy Note (2,6%).

Sursa foto: cnet.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea