Stiinta & Tehnologie

#samsung v5720 #dual sim #standby #telefon mobil #slider

Samsung lanseaza un nou terminal dual-SIM

Compania coreeana Samsung  a anuntat lansarea lui Samsung B5702, cel mai nou telefon dual- standby .

Fiind un dual-SIM, terminalul permite utilizatorilor sa foloseasca simultan doua cartele SIM.

Specificatii tehnice

Modelul B5720 este un slider destul de compact care masoara 106 x 52,5 x 17,5 mm are ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA  de 240 x 320 px si suport pentru 265.000 culori.

Telefonul are o memorie interna destul de modesta, de doar 50 MB, dar dispune de slot pentru card microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 8 GB.

Samsung B5720 este primul telefon dual-standby compatibil cu toate cele 4 frecvente GSM si asigura acoperire la nivel global pentru toti utilizatorii. Telefonul dispune de doua lumini LED care indica ce cartela SIM este folosita in momentul in care se primeste un apel. Alte detalii

Modelul are numeroase functii multimedia, precum un audio player ce permite redarea unei game largi de fisiere audio ca MP3, AMR, AAC, AAC+, e-AAC si WMA.

Camera foto din dotare este de 3 MP, fara flash sau autofocus, dar permite inregistrare video. Telefonul are radio FM incorporat si dispunde de editor de texte pentru formate Word, Excel, PowerPoint si PDF.

Samsung B5702 va fi lansat pe mai multe piete, inclusiv in Romania, in luna iunie 2009. Pretul terminalului este de aproximativ 1.100 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea