Stiinta & Tehnologie

#samsung b2100 xplorer #rezistenta #telefon mobil

Samsung lanseaza modelul B2100 Xplorer

Samsung Electronics prezinta noul telefon mobil, modelul B2100 Xplorer.

Terminalul incorporeaza numeroase caracteristici specifice telefoanelor destinate activitatilor in aer liber, beneficiind de o durabilitate impresionanta.

Telefon cu standarde militare

Modelul este fabricat din uretan, un material deosebit, rezistent si a fost special construit sa reziste la socuri, lovituri, zgarieturi, praf si umezeala.

Samsung Xplorer detine certificarea IP57, adica modelul este rezistent la praf si apa. Mai precis B2100 poate rezista la o adancime de pana la 1 m sub apa, timp de 30 de minute.

Telefonul face fata si celor mai vitrege conditii de mediu ca vijelii, ploaie, ceata, temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate si intruneste standardele militare 810F (MIL-STD-810F).

Specificatii tehnice


Samsung Xplorer este un candybar care masoara 113 x 48,9 x 17,4 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Telefonul are ecran de 1,7 inch cu rezolutie de 120 x 160 px si suport pentru 256.000 de culori.

Terminalul dispune de doar 7 MB memorie interna, dar vine cu slot pentru card microSD. Utilizatorul poate face upgrade pana la 8 GB. Maximul de conectivitate este EDGE, iar telefonul are si Bluetooth 2.1, plus USB.

Samsung Xplorer
suporta mesaje SMS si MMS, are browser web WAP 2.0, radio FM cu RDS, player muzical si video incorporat, iar telefonul va fi disponibil in Romania incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, la un pret aproximativ de 500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea