Stiinta & Tehnologie

#samsung instinct s30 #mondi #sprint #wimax

Samsung Instinct S30 si Mondi anuntate oficial

Samsung SUA a anuntat oficial doua noi modele ale companiei coreene, samsung instinct s30 si Mondi .

Cele doua terminale vor fi disponibile pe piata americana incepand cu mijlocului lunii aprilie 2009.

Samsung Instinct S30


Modelul Samsung Instinct S30 va fi lansat exclusiv in reteaua Sprint si este posibil ca acesta sa nu poata fi cumparat altundeva in lume.

Reprezentantii companiei coreene declara ca Samsung Instinct S30 va fi disponibil din data de 19 aprilie.

Terminalul are un ecran tactil de 3,2 inch cu rezolutie de 240 x 432 px si suport pentru 262.000 de culori. Nu ii va lipsi tastatura QWERTY virtuala, receptorul GPS cu software-ul de navigare Sprint Navigation.

Totodata Instinct S30 va veni cu serviciile Sprint TV si Sprint Music Store preinstalate, alaturi de jocurile Guitar Hero – World Tour si Are You Smarter Than a 5th Grader. Mobilul dispune si de browser-ul Opera Mini.

Samsung Mondi


Noul Samsung Mondi mai este numit si "cel mai avansat dispozitiv mobil cu WiMAX". Terminalul va fi disponibil prin serviciul Clearwire Mobile WiMAX, dar in prezent nu se stie data exacta de lansare in magazine.

Slider-ul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 si are un ecran tactil de 4,3 inch si tastatura fizica QWERTY completa. Terminalul va dispune de receptor GPS si iesire TV HDMI.

Samsung Mondi are camera foto de 3 MP, 4 GB memorie interna, conectivitate WiMAX, Wi-Fi si Bluetooth, suport pentru o multime de formate audio si video, plus browser-ul web Opera Mini, versiunea 9.5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea