Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #ecran tactil #samsung omnia 2 #i8000 #alb

Samsung i8000 Omnia2 in varianta alba

Originalul Samsung Omni2 abia ce a fost anuntat de compania coreena, iar acum apar si primele detalii despre o noua versiunea a modelului.

Este posibil ca terminalul in varianta alba sa fie disponibil din luna iulie in reteaua operatorului de telefonie mobila american, Verizon.

Specificatii tehnice

Daca zvonul se va adeveri, specificatiile tehnice ale "noului" modelul nu difera cu nimic de cele anuntate pentru modelul original. Asemenea primelor terminale Omnia si acest model va avea ecran tactil. Totusi, spre deosebire de telefoanele anterioare, Omnia2 va avea un display care masoara 3,7 inch si care are rezolutie WVGA de 480 x 800 px. Totodata, ecranul va fi AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode).

Modelul va dispune de o camera foto generoasa de 8,1 MP cu flash LED dublu, autofocus si posibilitatea de a face capturi video in rezolutie VGA cu 30 de fps. Este posibil ca Omnia2 sa dispuna si de diferite tehnologii specifice aparatelor foto digitale compacte. Samsung i8000 Omnia2 va dispune de momerie interna de 150 MB si un procesor Qualcomm, plus slot pentru marirea spatiului de stocare cu un card microSD. La capitolul conectivitate modelul suporta GPRS, EDGE, 3G, Wi-fi, Bluetooth, miniUSB si receptor GPS.

Alte detalii

Terminalul Omnia2 va rula sistemul de operare Windows Mobile, dar posibil tot versiunea 6.1. Totodata, modelul va veni cu interfata de utilizator TouchWiz si suport pentru formatele video DivX si XViD.

In prezent nu se cunoaste nici un pret de achizitie, dar fiind un telefon high-end se speculeaza ca Omnia2 va fi destul de scump. Primul Samsung Omnia, modelul i900 poate fi achizitionat de pe piata autohtona la pretul de 1.600 RON. A doua generatie Samsung Omnia, modelul HD are un pret de 2.900 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea