Stiinta & Tehnologie

#samsung armani b7620 #windows mobile #giorgio armani #samsung

Samsung Giorgio Armani B7620 s-a lansat in India

Unul dintre cele mai scumpe telefoane mobile ale sfarsitului de an 2009, Samsung Giorgio Armani B7620 a fost lansat oficial pe piata din India.

Terminalul Samsung Giorgio Armani B7620 a fost prezentat pentru prima data publicului in luna octombrie 2009.

Specificatii tehnice

samsung armani b7620 este un slider cu tastatura fizica QWERTY completa care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5 . Modelul dispune de un ecran AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), sensibil la atingere care masoara 3,5 inch care afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli.

Telefonul vine dotat cu player muzical si video si cu un suport pentru o paleta foarte larga de formate, printre care si DivX/Xvid. Totodata, noul terminal are incorporata tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine). In lista de specificatii tehnice ale noului terminal se numara si o camera foto generoasa, de 5 MP cu flash LED si autofocus, plus tehnologii si functii ca geo-tagging, detectia fetei si zambetului, WDR (wide dynamic range) si stabilizator de imagine . La capitolul conectivitate terminalul dispune de standardele USB si Bleutooth, GPRS si EDGE de clasa 10, 3G cu HSDPA si Wi-fi.

Alte detalii

Samsung Giorgio Armani
vine dotat cu 8 GB memorie si cu slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la maxim 32 GB. In India modelul a fost prezentat oficial de catre actrita Sonal Chauhan.

Smartphone-ul Samsung Armani B7620 s-a mai lansat oficial in Germania si in urmatoarele luni va fi disponibil si pe alte piete din lume. Reprezentantii companiei au declarat ca in India pretul telefonului mobil costa aproximativ 650 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea